Project Milenial featuring news blogs and tutorials Adjustable Beds – Not Just For The Elderly! How A Dermatologist Can Help With Acne Problems Aromatherapy And Kids Amazingly Simple Skin Care Tips For People With Acne

null

Teklif Al, Az Öde!

En İyi Fiyat Garantisi ve Esnek Ödeme İmkanları

null

Günün Oteli

Lrs Port River Hotel Spa

null

Ekstra İndirim İmkanı

Nakit, Havale veya Tek Çekim Kart işlemlerinde %7 Ekstra İndirim İmkanı!

null

48 Saat

Teklif Aldıktan 48 Saat İçerisinde Rezervasyon Yaptıran Misafirlerimize Ekstra %5 İndirim Fırsatı!

Araç Kiralama

Almiratur'la Sınırsız Seçeneklerle Dilediğiniz Aracı Dünya ’nın Her Noktasından En Uygun Fiyatlarla Kiralamak Artık Çok Daha Kolay!

Hemen İncele...

Uçak Bileti

Almiratur 'la Dünyanın Her Bölgesine; Kolay, Güvenilir ve En Uygun Fiyat Garantisiyle Uçak Bileti Almak İçin Hemen Şimdi Başvurun!

Hemen İncele...

Almira Sigorta

Almiratur 'la Kendinizi Güvende Hissedin! Yapacağınız Bütün İşlemleri Güvence Altına Alarak Değerlendiren Profesyonellerimizden Yararlanın!

Hemen İncele...

Almira Mice

Almiramice ile Kurumsal İş Ortaklarımıza Zaman ve Bütçe Politikası İzleyerek; Birçok Organizasyon Gerçekleştiriyor ve Marka Değeri Oluşturuyoruz!

Hemen İncele...

% 40 VARAN İNDİRİMLER İLE

Yurtiçi Otelleri

KİŞİYE ÖZEL TURU İLE

Yurtdışı Otelleri

ÜCRETSİZ ALAN TRANSFERİ İLE

Kıbrıs Otelleri

Fırsat Otelleri

previous arrow
Sirene Belek Hotel 11
Crystal Admiral Resort Suites
1999 ₺' den Başlayan Fiyatlarla
Casa Fora Beach Resort
1299 ₺' den Başlayan Fiyatlarla
Royal Garden Beach Hotel
1499 ₺' den Başlayan Fiyatlarla
Gypsophila Club Marine
1399 ₺' den Başlayan Fiyatlarla
Sirene Belek Hotel 11 - copy
Swandor Hotels & Resort
Crystal Flora Beach Resort
1899 ₺' den Başlayan Fiyatlarla
The Lumos Deluxe Resort Hotel
1799 ₺' den Başlayan Fiyatlarla
Aquaworld Belek
2199 ₺' den Başlayan Fiyatlarla
Sirene Belek Hotel 11 - copy - copy
Bodrum Holiday Resort & Spa
Salmakis Resort & Spa
1999 ₺' den Başlayan Fiyatlarla
Palm Wing Beach Resort & Spa
2199 ₺' den Başlayan Fiyatlarla
Karya Family Resort
1399 ₺' den Başlayan Fiyatlarla
next arrow

Neden Almira Tur?

A’dan Z’ye birçok hizmetlerle olanak sağlayan kurumumuzda, siz değerli misafirlerimize sınırsız koşullar sunmaktayız. Dünya’nın her bölgesine seyahat organizasyonları gerçekleştiren Turizm Seyahat Acenteleri Birliğine (TÜRSAB) bağlı A grubu bir seyahat acentesi olarak, seyahate gitmeden önce, seyahat halindeyken ve seyahatinizden sonra yapılması gerekilen bütün işlemleri istekleriniz doğrultusunda hali hazır hale getirip profesyonel ekibimizle teklifler hazırlamaktayız. Uluslararası partnerlerimiz ve özel anlaşmalarımız sayesinde isteğinize göre  hazırladığımız teklifleri en iyi fiyat garantisi ve esnek ödeme imkanları ile sizlere sunmaktayız. Paylaşmış olduğunuz bilgileri gizlilik politikasından şaşmayarak ve bunu gaye edinerek müşterilerimize güvenilir bir hizmet vermekteyiz. Sürekli irtibat halinde kalmanız amacıyla düzenlediğimiz platformda, günün her saatinde iletişim kurabileceğiniz çağrı merkezimizden sorularınıza hızlı cevap almak amacıyla kendinize seyahat danışmanı edinebilirsiniz.

Neden Almira Tur?

A’dan Z’ye birçok hizmetlerle olanak sağlayan kurumumuzda, siz değerli misafirlerimize sınırsız koşullar sunmaktayız. Dünya’nın her bölgesine seyahat organizasyonları gerçekleştiren Turizm Seyahat Acenteleri Birliğine (TÜRSAB) bağlı A grubu bir seyahat acentesi olarak, seyahate gitmeden önce, seyahat halindeyken ve seyahatinizden sonra yapılması gerekilen bütün işlemleri istekleriniz doğrultusunda hali hazır hale getirip profesyonel ekibimizle teklifler hazırlamaktayız.
Uluslararası partnerlerimiz ve özel anlaşmalarımız sayesinde isteğinize göre hazırladığımız teklifleri en iyi fiyat garantisi ve esnek ödeme imkanları ile sizlere sunmaktayız.
Paylaşmış olduğunuz bilgileri gizlilik politikasından şaşmayarak ve bunu gaye edinerek müşterilerimize güvenilir bir hizmet vermekteyiz.
Sürekli irtibat halinde kalmanız amacıyla düzenlediğimiz platformda, günün her saatinde iletişim kurabileceğiniz çağrı merkezimizden sorularınıza hızlı cevap almak amacıyla kendinize seyahat danışmanı edinebilirsiniz.

Tatil Bloğumuz

Blog Banner 2
Türk Rivierası Turu

Ege ile Akdeniz arasında, Bodrum ve tüm Türk Rivierası, gizli koyları, turkuaz suları ve şirin otelleri ile dünyanın ağzındadır.Görünüşe göre Erdoğan hükümetini çevreleyen tartışmalar bile sözde Türk Rivierası'nın o anın heyecan verici destinasyonlarından biri olarak görülmesini engellemiyor.

Tatilde Tasarruf Etmek İçin 10 İpucu

Bu, yılın en çok beklenen dönemlerinden biridir, ancak tatillerin sadece bir keyif olmasını ve bütçenizi utandırmamasını sağlamak için tasarruf etmeyi öğrenmelisiniz.
Bir bütçe yapın ve ona bağlı kalmaya çalışın
Tatilde tasarruf etme misyonunda başarılı olmak için yapmanız gereken ilk şey, zorunlu harcamalar (uçak, otel, yemek) dahil olmak üzere ne kadar harcamak istediğinize dair bir bütçe ve herhangi bir ekstraya yer bırakmaktır

Cildinizi Kışa Hazırlamak İçin 5 Güzellik Ritüeli

Kuru, tahriş olmuş, çatlamış, lekeli ... Paniğe kapılmayın, cildin en karanlık aylarda dehşete düşmesi normaldir ve bu nedenle fazladan şımartılmaya ihtiyacı vardır.
Kışların, bizimki gibi ılık kışların bile cilt için özellikle zor olabileceğini açıklamaya gerek yok.

Evden Çıkmadan Uzaklara Seyahat Etmenin 10 Yolu

Kapalı sınırlar ve diğer kısıtlayıcı önlemler uygulandığında uzağa gitmek zordur. Çözüm nedir? Evden çıkmadan seyahat etmek. Evet mümkün.
1. Seyahat kitaplarını okuyun
Harika seyahat kitapları yeni bir hedef göstermekle sınırlı değil, bize ilham veren ve her sayfada yeni bir dünyaya ışınlanan hayal gücü kanatlarıdır.

Blog Banner 2
Dünyadaki En İyi 5 Balayı Bölgesi

Balayı Tatitlinizi Nasıl Bir Yerde Yapmak İstersiniz?
Evlenmek üzere planlar kuran çiftlerin en çok düşündüğü organizasyonlardan birisi Balayı! Peki Dünya üzerinden değerlendirecek olursak çiflerin en çok tercih ettiği balayı yerleri neler?

Dünyanın En Lüks Yatları

Çoğumuz, yatların lüks olduğunu düşünmüşüzdür. Ancak sizler için sıraladığımız, dünyanın en lüks yatları sadece görünümleri ile değil, aynı zamanda fiyatlarıyla da dudak uçuklatacak. İçerisinde deniz, helikopter iniş sahası, disko vb. özelliklerin olduğu yatların değerlerini duyunca çok şaşıracaksanız...

Dünya Üzerindeki Sıra Dışı Yerler

Dünya üzerinde birçok farklı bir o kadar da ürkücü yer bulunuyor. Bu yerler kendilerine özgü özellikleri ile dikkat çekerken doğaseverlerin ise ziyaretten en çok hoşlandığı yerler. Birbirinden farklı, gizemli ve eşsiz yerleri gezebilmek için biraz cesaret gerekiyor.

Dünyanın En Farklı 5 Oteli

Dünya üzerinde tasarımları ile dikkat çeken birbirinden farklı birçok otel yer alıyor. Otel sahipleri müşterilerine farklı bir deneyim yaşatarak benzersiz olmak amacıyla böyle bir yol izlerken müşterilerine de benzersiz bir tatil yaşatmayı başarıyor. Gerek mimarisi gerekse konumlarının farklılıkları ile dikkat çeken bu oteller son dönemlerin trendleri...

Blog Banner
İngilterenin Resmi Tatil Günleri ve Önemli Günler

İngiltere, Birleşik Krallık’ı meydana getiren dört ülkeden (İskoçya, Galler, Kuzey İrlanda, İngiltere) en büyük ve merkezî olanıdır. Avrupa’nın batısında, Büyük Britanya adasında bulunur. İngiltere halkına İngilizler denir. England adı, 5. yüzyılda Saksonlarla birlikte adayı istila eden Cermen halkı Angluslardan kaynaklanır...

Pattayada Tadılması Gereken Egzotik Meyveler

Tayland, bilindiği üzere tropikal iklimi sayesinde meyve konusunda öncü olmuş bir Asya ülkesidir. Bu yazımızda ise sizlere Tayland’a gittiğinizde mutlaka tatmanız gerektiğini düşündüğümüz lezzetli egzotik meyvelerden söz edeceğiz. Başlangıcı Türkiye’de de oldukça fazla kişi tarafından sevilerek tüketilmekte...

Doğru Bikini Seçimi ile Daha İnce Görünün

Tatile gidilince sahillerde kusursuz görünmek her kadının hayalidir. Ancak kıştan kalan kilolarımız varsa maalesef bu isteğimize biraz gölge düşürebilir. Fakat üzülmeyin çünkü bazı küçük hilelerle bikini giyildiğinde de bu kilolar gizlenebilir ve kusursuz görünebilirsiniz. Bizde sizler için sahilde daha ince görünmenin yollarını...

Maldivler Neden Bu Kadar Popüler?

Tatil yapmayı sevenlerin uğrak mekanı olan Maldivler deniz canlıları ve mercanları ile dikkat çeken bir bölgedir. Özellikle balayı çiftlerinin sıkça tercih ettiği Maldivler halkının büyük bir çoğunluğunu Müslüman halkı oluşturmakta. Konaklama alanları büyüleyici bir şekilde tasarlanmıştır. Şehrin gürültüsünden uzak bir şekilde tatil...

previous arrow
next arrow
Shadow

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir